Life as we know it

Welcome to Fakh's Own!

Blog ini bukan milik AWAK, DIA atau MEREKA. Blog ini milik SAYA.

Kalau minat, follow blog ini. Kalau suka entri saya, tinggalkan comment anda. Tinggalkan link anda supaya saya boleh jejak dan follow anda. ;)

TAPI kalau tak suka, jangan baca blog ini. Kalau benci tekan icon pangkah kat window korang tu. Buat apa bukak blog ini kalau tak suka?

So, to readers thanks for viewing my blog. I LOVE YOU GUYS!

-fakhriah anuar-



Followers!

Wednesday, April 10, 2013

Pre-Graduation Dinner UiTM NS.


Assalamualaikum semua.

Kita jumpa lagi untuk entri kali ni. Disebabkan banyak masa terluang jadi aku pun tulis la entri baru. So, entri baru ni aku nak tulis pasal Pre-Graduation dinner macam yang aku janjikan dalam entri lepas. Actually ni adalah dinner pertama yang aku join sejak masuk UiTM Negeri Sembilan dan dinner ni jugak dinner terakhir disebabkan aku dah habis diploma. Masa part 3 dulu ada dinner society science tapi aku tak dapat join sebab kena balik rumah rasanya. Well, memang kali ni aku sangat excited sebab dapat join dinner Pre-Graduation ni.

Macam batch sebelum ni, PGD dorang dibuat kat Klana Resort, Seremban tapi Pre-Graduation Dinner UiTM Negeri Sembilan kali ni diadakan di Royale Bintang Resort & Spa, Seremban pada 20 Mac 2013. PGD kali ni khas buat students semester 6 Diploma Sains, semester 5 Diploma Food Tech, Mirobiologi & Pengurusan Ladang. Well, kitaorang tak dapat nak attend dinner dengan kawan semester 6 untuk diploma lain sebab dorang semua dah attend PGD semester lepas & dorang pun dah graduate. PGD kali ni bertemakan Color Blocking jadi memang seronok la sebab kod baju kitaorang tak terikat kepada formal. So, dari aku membebel panjang lebih baik aku bagi gambar je yang bercakap. So, lets the picture speaks.

The poster for PGD, made by Hasifullah.




OOTD:
Shocking pink long dress
Pink waist belt
Blue pattern shawl
Blue indian bracelet
Black clutch
Blue ballerina shoes

With the hot guys, from top left (clockwise):
Izzi Salleh, Hasifullah Ibrahim, Kylerul, Azuwan Jali.


With my sayang, from top left (clockwise):
Opie, Nisa, Along & Teha.

With the pretty girls, from top left (clockwise:
Wani Jalil, Hani, Awani Saari, Hana Fatehah

With the ex-classmates.

With my another sayang, Ain Suraya.

Loving this! :))


and last but not least, ME!



So, that night went well and I think it is the most awesome dinner I ever attend. Thank you to committee for organizing a wonderful and awesome night. It is the best memories I ever had since I've been in Kuala Pilah. thank you so much Cohort 3 AS120 UiTMNS.


p/s: such a great memories with them.


1 comment:

AZCollection said...

Hai..
Salam kenal.. =)

Jangan lupa follow sy balik ye..
Kalau sudi singgah-singgah lah dkt page AZ Collection..
Mcm-mcm pilihan peplum ada,barangan kesihatan pn ada..
Nak tempah KRAF FELT pn blh..
https://www.facebook.com/pages/AZ-Collection/199515420202002

Nak mintak tlg LIKE page blh? Thanks.. =)

Copyright by Fakhriah Anuar ♥