Life as we know it

Welcome to Fakh's Own!

Blog ini bukan milik AWAK, DIA atau MEREKA. Blog ini milik SAYA.

Kalau minat, follow blog ini. Kalau suka entri saya, tinggalkan comment anda. Tinggalkan link anda supaya saya boleh jejak dan follow anda. ;)

TAPI kalau tak suka, jangan baca blog ini. Kalau benci tekan icon pangkah kat window korang tu. Buat apa bukak blog ini kalau tak suka?

So, to readers thanks for viewing my blog. I LOVE YOU GUYS!

-fakhriah anuar-



Followers!

Saturday, January 12, 2013

Fashion: Palazzo Pants


Assalamualaikum.

Entri kedua bagi tahun 2013. Kali ni aku nak share pasal palazzo pants. Well, bulan lepas aku ada beli 3 pasang palazzo pants ni dekat Kenanga Wholesale City (KWC), KL. Aku beli masa tu 3 pasang sekali sebab harga dia RM 100 utk 3 pasang. Kalau sepasang harga dia dlm RM 40 mcm tu disebabkan nak jimat aku grab la 3 pasang sekali. Well then lepas dah beli tu baru terfikir macam mana nak style palazzo pants ni. So I've been googled up for palazzo style dannnnnnnn jumpa lah macam-macam style.



This could style for girls out there yang tak bertudung.
For me memang tak patut nak pakai. haha



Well, this how you can style your palazzo for girls out there yang bertudung.
Simple je sebenarnya. You could style the palazzo with:
  • Long sleeve t-shirt or 
  • Short sleeve t-shirt with jacket or cardigan
  • Blouse (tucked in)
  • Ballerina shoes or
  • High heels or
  • Flat shoes
  • Accessories; Long necklace and bangles

So, here some picture that could help you to style with





Anddddd here some picture of me styling the palazzo pants




On picture 1 and 2, I styled my black palazzo pants with long sleeved t-shirts with shawls to covered my head. While on picture 3, I styled my orange palazzo pants with a white short sleeved blouse (tucked-in), a black long cardigan and orange pattern bawal tudung.

Well then rasanya sampai sini je entri kali ni. InsyaAllah kalau ada fashion baru yang aku cuba aku akan try tulis entri lagi. Thank you for reading and all your supports. Love ya. Assalamualaikum.





p/s: #PalazzoPants



3 comments:

Nia Suraya Idris ^^ said...

Ajajajajaja nak jugakkkkkk. Arghh jelly ! :(

Fakhriah Anuar said...

nak beli sendiri seluar tu. kalau nak cara style boleh tanya aku. hehe ;)

Sya Chot .. said...

hehe cantik,suka3..:) tapi blm masanya nk pakai palzo ni,suka jean lagi+dress..yehaa..hehe

Copyright by Fakhriah Anuar ♥