Life as we know it

Welcome to Fakh's Own!

Blog ini bukan milik AWAK, DIA atau MEREKA. Blog ini milik SAYA.

Kalau minat, follow blog ini. Kalau suka entri saya, tinggalkan comment anda. Tinggalkan link anda supaya saya boleh jejak dan follow anda. ;)

TAPI kalau tak suka, jangan baca blog ini. Kalau benci tekan icon pangkah kat window korang tu. Buat apa bukak blog ini kalau tak suka?

So, to readers thanks for viewing my blog. I LOVE YOU GUYS!

-fakhriah anuar-



Followers!

Friday, November 04, 2011

What would be to my future?


Hey peeps!

Selamat berjumpa kembali. Semalam 4 November 2011. So, result final exam bagi semester 3 dah keluar and result aku tak seberapa mana la. Pointer kali ni turun dari semester lepas dan aku agak kecewa sebab aku tak dapat skor A+ dalam Maths macam semester lepas. Cuma dapat B- je. Aku tak kisah kalau dapat B atau B+. Tapi bila ada MINUS kat situ buat aku jadi kecewa sangat-sangat.

Well, petang semalam aku ada dapat satu SMS yang cakap macam ni:

ANDA BERPELUANG UNTUK MEMOHON
PROG. IJAZAH SARJANA MUDA SEPENUH MASA
DI BAWAH KATEGORI PENERAPAN DI WEB
http://www.online.uitm.edu.my


So, dengan pantasnya aku bukak website tu. Bila aku tengok list course yang ditawarkan aku agak happy sebab ada ditawarkan course yang aku nak sangat. But course yang aku nak tu bukan dalam Fakulti Sains Gunaan.

Sekarang ni aku belajar Diploma Sains bawah Fakulti Sains Gunaan tapi course yang aku nak untuk degree tu bawah Fakulti Sains Komputer dan Matematik. Few of kawan-kawan cakap, student Diploma Sains hanya boleh apply fast-track ke Sarjana Muda Sains (Kepujian) Biologi. Memang tak jadi la aku nak apply sebab Biologi memang subjek yang aku tak suka. Result kali ni pun just dapat B- je utk Bio.

Tapi kalau boleh memang nak sangat course yang aku nak tu sebab selain course tu ada lain course lain yang aku nak cuma parents aku tak berapa suka aku amik course tu. So, kalau tak dapat nak sambung untuk course tu memang aku dah tak tahu nak apply course apa. Sebab tu macam tajuk kat atas; What would be to my future? Aku sendiri tak tahu nak decide apa.

Well I think this would be the end of this time entry. I will meet you all again on the next entry.


p/s: keadaan aku semakin baik.



1 comment:

Anonymous said...

mengapa tidak:)

Copyright by Fakhriah Anuar ♥