Life as we know it

Welcome to Fakh's Own!

Blog ini bukan milik AWAK, DIA atau MEREKA. Blog ini milik SAYA.

Kalau minat, follow blog ini. Kalau suka entri saya, tinggalkan comment anda. Tinggalkan link anda supaya saya boleh jejak dan follow anda. ;)

TAPI kalau tak suka, jangan baca blog ini. Kalau benci tekan icon pangkah kat window korang tu. Buat apa bukak blog ini kalau tak suka?

So, to readers thanks for viewing my blog. I LOVE YOU GUYS!

-fakhriah anuar-



Followers!

Sunday, October 09, 2011

End of Semester 3!


Hey peeps!

Dengan ini saya mengisytiharkan bahawa Semester 3 untuk Diploma Sains di UiTM Negeri Sembilan telah berakhir!

Dengan berakhirnya paper final BIO200 yang macam entah pape, berakhir la Semester ke-3 aku kat UiTM ni. Rasa macam kejap je dah habis sem 3. Next sem dah masuk sem 4 bermaksudnya dah tahun ke-2 aku kat Kuala Pilah ni. Even tension sebab paper BIO200 tak dapat nak dijawab dengan sempurna tapi aku still nak having fun for the last day in semester 3.

Lepas je habis last paper hari tu, aku with few friends berjalan sampai ke Port Dickson. Sebenarnya memang dah rancang pn nak pegi PD and secara kebetulan terjumpa pulak Izzi Salleh with his friends kat sana. After puas bermandi-manda kat PD, kitaorang pegi makan steamboat kat Johnny's @ Jusco Seremban 2 & tengok wayang cerita Three Musketeers.

So, lets the pictures speak.


Ingatkan lepas tengok wayang nak terus balik Pilah, tapi kitaorang singgah McDonald's Seremban 2 dulu. Pukul 2 baru gerak balik and sampai Pilah dalam pukul 3 macam tu. But then, masa nak hantar Wan tu kereta Teha tibe-tibe mati. Tak boleh hidup lak tu. Nasib baik dah sampai Pilah and dekat rumah sewa Wan. Puaslah kitaorang tolak kereta tu pagi-pagi buta tu last-last tak hidup jugak enjin. So, terpaksalah Wan hantar Nisa balik rumah sewa untuk amik kereta Nisa kat sana.

Memang pengalaman yang tak boleh lupa lah! Especially untuk Syazli. Next semester kitaorang dah tak dapat lepak dengan Syazli lagi. Dia akan berhenti study dari UiTM and study kat SeGi Kolej pulak. Sedih okayyyy!

Syazli aku rindu kat kau dah ni!!! :'(


p/s: Tak sangka aku dah nak masuk semester 4 dah.

Copyright by Fakhriah Anuar ♥