Life as we know it

Welcome to Fakh's Own!

Blog ini bukan milik AWAK, DIA atau MEREKA. Blog ini milik SAYA.

Kalau minat, follow blog ini. Kalau suka entri saya, tinggalkan comment anda. Tinggalkan link anda supaya saya boleh jejak dan follow anda. ;)

TAPI kalau tak suka, jangan baca blog ini. Kalau benci tekan icon pangkah kat window korang tu. Buat apa bukak blog ini kalau tak suka?

So, to readers thanks for viewing my blog. I LOVE YOU GUYS!

-fakhriah anuar-



Followers!

Sunday, February 20, 2011

REVOFIESTA (Part 2)



hai korang semua! (dengan muka selebet melambai-lambai kat korang)

ini adalah entri kedua bagi REVOFIESTA!!

ouh yeah!
minggu REVOFIESTA telah bermula!!

jadi dengan ini bermula lah minggu yang penuh dengan aktiviti. aktiviti pertama bagi minggu REVOFIESTA ni bermula seawal 6.50 am. Program Senam Seni 1 Malaysia. disusuli dengan perasmian minggu REVOFIESTA. bertempat kat dataran anjung seri perpatih.

secara jujur aku x pegi pun aktiviti pagi tadi. sumpah aku penat gila! semalam balik dari MTE. badan aku sakit-sakit. kul 3 baru dapat tido! kul 6 lebih membe aku dok kejut x sedar kot! sedar-sedar dah kul 8 lebih. terus malas aku nak pegi! bahahaha.

sekarang ni tgh berlangsung aktiviti indoor game & aktiviti FTBC kat anjung atas ye.. ape tu FTBC? it stands for Food Tech Brain Champion. ade aktiviti Rubix Cube, Spell-It-Right, Sudoku, Cross-word puzzle & pertandingan Chess & dam haji. aku teringin nak masuk pertandingan Rubix Cube tu. but seriously dah lame aku x main. karang terkial-kial aku nak siapkan mende alah tu.

ingat ye kawan-kawan! malam ni ade program kat anjung atas. Jam 9.00 malam. Pendedahan Dajjal!
mari kita saksikannya pada malam ini!
ouh yeah!!

so, semalam aku bukak page REVOFIESTA kat facebook. nampak la banner-banner baru.



Campus Cyber Game
sangat teruja aku tengok poster ni.
bagi gamers yang suke benor main game Pro Evolution Soccer (PES) 2011, Defence of Ancient & Call for Duty 4: Modern Warfare ni memang lagi teruja la tengok poster ni!
pertandingan online game ni diadakan pada 21-23 Februari 2011


Hari bersama Pengguna

aktiviti ni anjuran kelab pengguna UiTM NS.
ade program ceramah & pameran
Pameran diadakan pada 24 & 25 Februari pada jam 9pagi - 5petang kat PTAR UiTM NS
Ceramah pula akan diadakan pada 26 Februari 2011 kat Lecture Theater jam 9pagi - 2petang




Free Oxygen Clean Atmosphere (FOCA)
program ni dah dirasmikan pagi tadi masa majlis perasmian REVOFIESTA.
program ni menyarankan kita tanam 10 jenis pokok bunga kat blok masing-masing.
*pokok bunga disediakan ya.


so, entri kali ni aku habiskan setakat sini je. esok aku post lagi psal aktiviti malam ni & esok. keep update with my blog yaw! *saje nk promote blog aku.



p/s: bahu aku lenguh gila. malas nk keluar bilik.

No comments:

Copyright by Fakhriah Anuar ♥