Life as we know it

Welcome to Fakh's Own!

Blog ini bukan milik AWAK, DIA atau MEREKA. Blog ini milik SAYA.

Kalau minat, follow blog ini. Kalau suka entri saya, tinggalkan comment anda. Tinggalkan link anda supaya saya boleh jejak dan follow anda. ;)

TAPI kalau tak suka, jangan baca blog ini. Kalau benci tekan icon pangkah kat window korang tu. Buat apa bukak blog ini kalau tak suka?

So, to readers thanks for viewing my blog. I LOVE YOU GUYS!

-fakhriah anuar-



Followers!

Tuesday, April 27, 2010

PLKN!

terlalu bnyk cerita yg aku ingin kongsikan..
tapi klau aku ceritakn mahu habis cuti aku semata nk tulis cerita aku ni..
so aku just ceritakan apa2 yg patut je..

mse mula2 smpai mmg x suke.
rase nk blk je.
mmg aku tension gile la..
mcm ssh je nk buat kwn.
then, after daftar aku msok dorm P.
and aku ditempatkn kt katil no 14.
dan disebabkn tu gak aku diketakkan di bawah kompeni bernama Charlie.

mula2 mmg x brape suka ddk kt dorm 2 cz ade few dak yg agak kerek.
so, mmg x best.
lame2 ok la..
knl dgn yatt, lynda, lily, zura, rina, ekin, raudah, azma, nurul & nana..
dorg agk best.

bile aktiviti dh start aku rse lg tension cz kne rushing sana sini..
dgn peraturan yg agak ketat.
mmg tertekan.
then, blajar dlm klas CB.
mmg best.

then for the first time msok hutan..
ade aktiviti navigasi..
best gile..
sukan air lg best..
aku msok prtndgan antra kompeni bg kayak single.
dpt first place..
agk bngga la.
but kompeni dpt tmpt kedua..
tp mmg enjoy~

ok..tu je buat setakat ni..
terlalu bnyk lg yg akn aku lalui kt kem tu..
harap aku akn brjaya ubh diri aku ni~
insyaallah.




utk koleksi gmbr tgk je kt facebook aku~
Copyright by Fakhriah Anuar ♥